KANSERE YAKALANMAYIN

KANSERE YAKALANMAYIN

Günümüzün tehlikeli hastalıklarından ve gittikçe yaygınlaşan kanseri sağlığınızdan uzak tutmanın; faydalı besinler ve davetiye çıkaran gıdalar olmak üzere iki yolu var.

İnsana değer vermeyi misyon edinen BiletAli olarak kansere yakalanmamak için uzak durmanız gereken gıdaları sizin için derledik:

ŞEKER:

Özellikle fruktozlu mısır şurubu içeren gıdalardan uzak durun.

Organik olarak düşünülen esmer şekerin bile tat ve renk için eklenen melaslar ile rafine edildiğini biliyor muydunuz? Çünkü bu da kanser hücresi gelişiminin baş sebeplerinden.

HAZIR CİPSLER:

Hiç düşünmeyin. Söylenen hiçbir söz veya bilgiye de kanmayın.

Ve bu cins gıdaları hayatınızdan da lügatınızdan da çıkarın. Çocuklarınızı da uzak tutun.

BEYAZ UN:

Uzak durmanız gereken gıdalardan biri de işlenmiş beyaz un.

Organik ve kabuğu soyulmamış unları tercih edin.

İşlenmiş beyaz unların barındırdığı yüksek miktardaki glüsitin maddesinin, kanserli hücrelerin büyümesine ve çoğalmasına yol açıyor olması, bu gıda hakkında ne yapılması gerektiğine çok net bir şekilde ışık tutuyor.

İŞLENMİŞ ET:

Et tüketebilirsiniz. Ancak sosis, jambon, salam gibi işlenmiş etten uzak durun.

Çünkü bu ürünlerde aşırı tuz ve kimyasallar kullanılıyor.

GAZLI ve KARBONDİOKSİTLİ İÇECEKLER:

Bu içecekler fruktozlu mısır şurubundan tutun da renklendirici ve birçok kimyasallara kadar kansere davetiye çıkarıyor.

Bu içeceklerin besin değeri olmadığı gibi vücuttaki besleyici maddeleri de yok ettiğini biliyor muydunuz?

HİDROJEN İÇEREN YAĞLAR:

Bu yağlar; sebze yağlarının renk ve tat değişimini kazandırmak için kimyasala maruz bırakılmasıyla imal ediliyor.

Uzmanlara göre bu yağlar sağlıksız omega 6 yağlarını içeriyor ve hücre zarının yapısını değiştiriyor.

Alkol:

Zararları saymakla bitmiyor. Birçok kanser türünün baş aktörü.

SİGARA:

Alkol gibi uzak durulması gereken maddelerden. İnsan sağlığının ve yaşamının baş düşmanlarından.